Waar u op moet letten voordat u kiest voor de beste PVC-vloerservice in Apeldoorn

PVC-vloeren zijn de perfecte vloer voor verschillende situaties. We bieden een ruime keuze aan kleuren en dessins. Deze vloer is praktisch, onderhoudsvriendelijk en geschikt voor vele interieurs. Onze Pvc Vloeren Apeldoorn is een prachtige vloer die bijna niet van echt hout te onderscheiden is. PVC-vloeren zijn gemaakt van hard plastic. Naast het feit dat PVC vloeren een lange levensduur hebben door de duurzaamheid, het lage onderhoud, de reiniging en de geluidsabsorptie, is ook het aanbod aan mogelijkheden zeer divers. We hebben een groot aanbod aan prints zoals houtpatronen in verschillende tinten, zandsteen of graniet: bijna alles is mogelijk.

Het aanbod aan ontwerpen is de afgelopen jaren uitgebreid en veel verfijnder geworden. Het aantal beschikbare opties is enorm, met vloeren in bijna elke denkbare stijl. Bij PVC Totaal Parket noemen we onze PVC-vloeren vinylvloeren. Het is meer geschikt voor koude klimaten. Ze zijn gemaakt van polyvinylchloride (PVC) en zijn gelamineerd. Het is verkrijgbaar in de vorm van baksteen, planken of platen. PVC-vloeren zijn duurzaam omdat u de tegels in de badkamer gemakkelijk kunt schoonmaken en onderhouden in andere delen van het huis. Het is water- en vochtbestendig in vergelijking met andere soorten vloeren. Bij zware lasten kan het echter beschadigd raken door scherpe en zware voorwerpen.

Waar wordt PVC-vloer voor gebruikt?

 

Onze Pvc Vloeren Apeldoorn heeft een glad, waterdicht oppervlak waardoor vocht en vuil niet via de toplaag naar binnen kunnen dringen. Regelmatig stofzuigen en/of dweilen is voldoende om vloeren schoon en hygiënisch te houden. Wij bieden hiervoor speciaal gemaakte onderhoudsartikelen aan. Onze PVC-vloeren zijn ideaal voor badkamers, wasruimtes, kelders, keukens en zelfs modderbadkamers, natte ruimtes of plaatsen waar kans is op natte voeten of morsen. De vloertegels zijn van PVC. Om de vloertegels voor te bereiden, wordt flexibel PVC geplastificeerd en krachtvast.

Wat zijn de voordelen van PVC vloeren?

 

ü  Duurzame en sterke vloer

Het is goed dat vloeren er niet alleen goed uitzien, maar ook lang meegaan. Onze Pvc Vloeren Utrecht kunnen lang mee; minimaal 25 jaar oud, dit komt door de beschermende PVC toplaag boven de middelste laag. Hoe duurzamer de kern, hoe sterker de bovenste PVC-laag en hoe resistenter en duurzamer de vloer na verloop van tijd zal zijn.

Hierdoor wordt de vloer stabieler en beter bestand tegen veranderingen in de binnentemperatuur. Daarnaast is SPC een duurzamere grondstof dan PVC. Let dus bij het kiezen van een PVC vloer op deze twee eigenschappen om te zien hoe lang de vloer mooi blijft, zodat je een duurzamere keuze kunt maken.

ü  Eenvoudig onderhoud

  PVC-vloeren hebben een glad, ondoorlatend oppervlak: vocht of vuil kan niet in de toplaag doordringen. Voor het hygiënisch reinigen van vloeren is regelmatig stofzuigen en/of dweilen voldoende. Solidfloor heeft speciaal ontwikkelde onderhoudsproducten. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat u uw vloeren de juiste zorg geeft.

ü  Goed te combineren met vloerverwarming

PVC-vloeren hebben het unieke vermogen zich aan te passen aan de omgevingstemperatuur. Doordat de vloer een kunststof bekleding aan de onderzijde heeft en zeer dun is, is de hittebestendigheid zeer laag. Ze zijn dan ook allemaal te combineren met vloerverwarming, een luxe die aan een woning kan worden toegevoegd.

ü  Geluidsabsorberende eigenschappen

PVC-vloeren hebben geluidsabsorberende eigenschappen, wat ideaal is als je dunne muren hebt of in een flatgebouw woont. Deze eigenschap komt door de verschillende lagen, waardoor je voetstappen niet hoorbaar zijn en je je geruisloos door de ruimte kunt bewegen.

ü  100% waterdicht

  PVC-vloeren zijn waterbestendig en ideaal voor gebruik in badkamers en keukens. Het is ook een goede vloer als je kinderen of huisdieren hebt. Incidenten of lekkages, ook als u ze niet direct ziet, worden direct verholpen zonder speciale reinigers of blijvende schade. Deze PVC Vloeren Utrecht ook een zorgeloze vloer.

Waar u op moet letten voordat u kiest voor de beste PVC-vloerservice in Apeldoorn

 


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *