Nassau Door

I NASSAUs webshop har du mulighed for at vælge ” gør det selv” løsningen. Her står du selv for opmålingen til garageporten, afhentning af porten hos NASSAU og montagen af din garageport i din garage.

I webshoppen har du også mulighed for at vælge at NASSAU hjælper dig trygt igennem hele processen. Her står NASSAUs portspecialister for opmåling til porten efter bestilling i webshoppen. Du måler din lysning løsligt op, og tilvælger tryghedspakken. Herefter vil du blive kontaktet af vores dygtige portspecialister for at aftale tid til endelig opmåling. Vælger du at vi skal levere porten til dig leveres porten af vores egne NASSAU-lastbiler og chaufører. Når at du vælger at NASSAU skal montere din port, vil vores NASSAU-montører komme ud og montere din garageport i din garage.

Du vil også kunne sammensætte den løsning som passer dig bedst. Har du eksempelvis lyst til at hente og opmåle porten selv, men ønsker at NASSAU monterer garageporten er det mulig at vælge til og fra som at det passer dig bedst. Du kan se videoen her for vejledning i at montere din nye NASSAU garageport

Har du nogen spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Prøv at designe din nye garageport her


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *