انواع هدفون و کاربرد آن ها

بررسی و شناخت انواع هدفون

type of headphone

در این مقاله با ما همراه باشید تا انواع هدفون را مورد بررسی قرار دهیم و پیشینه ای از آن را نیز بیان کنیم. همینطور علت محبوبیت آن را مورد بررسی قرار دهیم که چرا آن را تبدیل به یک وسیله ی کاربردی کرده است.

هدفون‌ها در زمینه‌های مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرند. از استفاده نوجوانان برای شنیدن آهنگ گرفته تا خلبانان برای برقراری ارتباط با برج مراقبت و آهنگسازان برای میکس و مسترینگ و یا کارکنان مرکز تماس و … همه این کاربردها به نوع خود کاربردهای مهم و ضروری هدفون می‌باشند.

مبدل‌های الکترو آکوستیکی که سیگنال‌های الکتریکی را به صدای مورد نظر تبدیل می‌کنند، هدفون‌های استودیویی هستند که روی سر و گوش قرار می‌گیرند. هدفون‌ها برخلاف اسپیکرها که صدا را در فضای عمومی منتشر می‌کنند عمل می‌کنند و این امکان را به ما می‌دهند که صدای مورد نظر خود را به صورت خصوصی گوش دهیم.

هدفون‌ها با استفاده از سیم و یا بدون سیم یعنی توسط بلوتوث به منابع سیگنالی زیادی از قبیل گوشی همراه، کنسول‌های بازی، رادیو، سازهای موسیقی الکترونیکی و…. وصل می‌شوند.

اولین هدفون در اواخر قرن 19 که برای مورد استفاده قرار گرفتن برای اپراتورهای تلفن ساخته شد، رادیو بود. در اوایل، صداها، با کیفیتی متوسط پخش میشد اما به مرور زمان هدفون‌ها کم کم پیشرفت کردند و در انواع و کیفیت متنوع تولید شدند.

 

هدفون‌ها طیف وسیعی از قابلیت‌های مختلف کیفیت پخش صدا را دارند. هدست‌هایی که برای استفاده از تلفن طراحی شده‌اند، معمولاً نمی‌توانند صدا را به صورت ایده آل برای تولید موسیقی با کیفیت، بازتولید کنند.

 

هدفون هایی که از کابل استفاده می کنند معمولاً دارای جک 6.35 میلی متری یا 3.5 میلی متری برای اتصال هدفون به منابع صدا هستند.

 

بعضی از هدفون‌ها نیز به جای اتصال از طریق کابل به منبع صوتی، از اتصال بلوتوثی استفاده می کنند و به منابع صوتی متصل می‌شوند.

 

انواع هدفون

هدفون های پشت بسته

close back headphone

این هدفون‌ها این امکان را به شما می‌دهند که شما بتوانید صدای اطراف را حذف کنید و صدای خالص مورد نظر خود را در اختیار داشته باشید. این هدفون‌ها برای افرادی است که می‌خواهند به صورت کامل، تمام صدای مورد نظر خود را گوش دهند. هدفون‌های پشت بسته به نسبت سایر هدفون‌ها وزن سنگینی دارند و ممکن است در استفاده ی مداوم گردن شما را خسته کنند.

به دلیل اینکه این هدفون ها به صورت کامل گوش شما را احاطه می‌کنند بعد از مدتی باعث تعریق در قسمت گوش شما می‌شوند. چون هوا در جریان نیست.

ابعاد این هدفون‌ها متوسط است و عموما این هدفون‌ها مورد استفاده ی نوازندگان و خوانندگان است.

اگر بدنبال این هستید که جزئیات موسیقی مورد علاقه خود را به صورت کامل و با لذت گوش کنید پیشنهاد می‌کنیم حتما از این هدفون ها استفاده کنید چرا که به تولید صدایی با کیفیت بالا می پردازند.

 

برای خرید هدفون مانیتورینگ کلیک کنید.

 

هدفون های پشت باز

open back headphone

این هدفون‌ها برعکس هدفون‌های پشت بسته عمل می‌کنند. به گونه ای که مقداری از صدای بیرون نیز به صورت عمدی شنیده می‌شود و همینطور اطرافیان شما نیز به راحتی متوجه می‌شوند که چه صدایی را می‌شنوید. پس از این هدفون‌ها در مکان‌های شلوغ و پر سر و صدا نمی‌توان استفاده کرد. با این حساب این هدفون‌ها به چه دردی می‌خورند؟

در مواردی که شما می‌خواهید تمام اجزای موسیقی را بشنوید و به صورت سه بعدی به آن گوش فرا دهید این هدفون‌ها کمک بسزایی به شما می‌کنند. از این هدفون‌ها در میکس و مسترینگ و بازی‌ها استفاده می‌شود.

 

این هدفون‌ها از نظر وزن و اندازه نسبت به هدفون‌های پشت بسته سبک‌تر اند. هدفون‌های پشت باز به دلیل طراحی پشت بازی که دارند صدا را به نسبت هدفون‌های پشت بسته، با کیفیت و جزئیات بالا در اختیار شما قرار می‌دهند.

 

هدفون روی گوش

همینطور که از نام این هدفون نیز مشخص است این نوع از هدفون‌ها روی سر و بالای گوش قرار می‌گیرد. برای مدت طولانی نمی‌توان از این هدفون‌ها استفاده کرد چرا که باعث آسیب رسیدن به گوش شما می‌شود.

در صورتی که نمی‌خواهید افرادی که در اطراف شما قرار گرفته‌اند بدانند چه چیزی گوش می‌دهید از این هدفون استفاده نکنید چرا که این هدفون صدایی که گوش می‌دهید را به محیط اطراف پخش می‌کند.

 

نکته مثبتی که راجع به این میکروفون هست این است که این میکروفون از میکروفون‌های دیگر، کمتر باعث تعریق شما می‌شوند.

 

هدفون  Over-Ear

این هدفون‌ها همانطور که از اسمشان پیداست در اطراف سر قرار می‌گیرند و سایز به نسبت بزرگ‌تری از هدفون‌های in-ear دارند. این هدفون‌ها در حذف نویز موثر اند و از طراحی راحتی برخوردارند اما بدلیل اینکه از هدفون‌های روی گوش طراحی سنگین‌تری دارند ممکن است در استفاده ی طولانی مدت باعث سردرد و گوش درد شود.

 

هدفون سیمی داخل گوش

هدفون داخل گوش سیمی

این نوع از هدفون‌ها از رایج‌ترین هدفون‌هایی است که ما از آن‌ها در طول روز استفاده می‌کنیم. هدفون‌های سیمی داخل گوش بسیار کاربردی هستند. این هدفون‌ها به نسبت از قیمت مناسب‌تری هم برخوردارند اما گاهی این ارزانی خوب نیست و ممکن است به گوش شما آسیب برساند و یا زودتر از آنچه فکر می‌کنید خراب شوند.

به طور کلی اگر بخواهیم این هدفون‌ها را بررسی کنیم باید گفت که از نظر راحتی متوسط است و اندازه ی کوچکی دارند و به نسبت سایر هدفون‌های معرفی شده از کیفیت صدای پایینی برخوردارند و ارزان قیمت اند.

 

یکی از ویژگی‌های خوب این نوع هدفون این است که نسبت به هدفون‌های بدون سیم خیلی سریع صدا را انتقال می‌دهند. در صورتی که هدفون‌های بی سیم ممکن است چند ثانیه در انتقال صدا تاخیر داشته باشند.

 

هدفون داخل گوش بی سیم

هدفون داخل گوش بی سیم

این نوع از هدفون‌ها برای اولین بار در سال 2016 توسط شرکت اپل معرفی شد و بعد از محبوبیت این نوع از هدفون، آن‌ها  در برندهای متفاوت و کیفیت‌های متفاوت ساخته شدند. از معایب این نوع از هدفون‌ها می‌توان به کوچکی آن اشاره کرد که ممکن است به راحتی گم شوند. اما برخی از تولید کنندگان ایربادهایی که تولید می‌کنند را مجهز به ردیاب می‌کنند تا شما از طریق تلفن هوشمند خود بتوانید آن‌ها را پیدا کنید.

طراحی این هدفون‌ها متناسب با کانال گوش شما است و از وزن کمی نیز برخوردارند و همانطور که از اسمشان پیداست این هدفون‌ها بی سیم اند و به همین دلیل برای آنکه تنظیمات هدفون خود را به راحتی انجام دهید به یک برنامه در تلفن همراه خود نیاز دارید.

از نقطه ضعف‌های این هدفون می‌توان به اینکه نیاز به شارژ دارند اشاره کرد و شما باید حواستان باشد که در صورت نیاز آن‌ها را به شارژ بزنید. نام دیگر این هدفون‌ها ایرباد است.

لازم به ذکر است که ایربادها خصوصا با ویژگی موقعیت جغرافیایی جزو هدفون‌های گران قیمت اند.

 

هدفون بلوتوثی

 

این هدفون‌ها دارای یک تراشه ی کوچک کامپیوتری برای متصل شدن به دستگاه مورد نظر هستند که از سال 2004 وارد بازار شدند و محبوبیتشان در سال 2010 به اوج رسید.

هدفون‌های بلوتوثی با پیشرفت فناوری در انواع و ویژگی‌ها و کیفیت صداهای متفاوت تولید می‌شوند. هدفون بلوتوثی از طریق فناوری فرستنده رادیویی، اتصال بی سیم را به دستگاه‌های مختلف ارائه می‌دهد.

هدفون‌های بلوتوثی موج‌های صوتی را از راه هوا به گیرنده‌ها منتقل می‌کنند و برای همین احتمال تاخیر زیاد می‌شود. از این هدفون‌ها برای باشگاه و ورزش، مسافرت و … استفاده می‌شود.

 

هدفون حذف نویز (نویز کنسلینگ)

در صورتی که می‌خواهید صدایی را بدون هیچگونه نویز و با جزئیات کامل گوش کنید پیشنهاد می‌کنیم تا از این هدفون‌ها استفاده کنید چرا که نویز و صداهای اضافی محیط اطراف را به صورت کامل حذف می‌کنند. این هدفون‌ها علاوه بر حذف نویزهای بیرونی، به شما کمک می‌کنند تا تجربه ی تماس صوتی خیلی خوبی نیز داشته باشید و نگران صداهای اطراف خود هنگام برقراری تماس نباشید. قیمت این هدفون از انواع دیگر هدفون ها بیشتر است.

 

در سایت سازکالا می‌توانید از قیمت میکروفن و یا هدفون مورد نظر خود مطلع شوید.

 


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *